Tot indica que la Sala Gomis acollirà la vacunació massiva

Sanitat ha mostrat el seu interés perquè la Sala Gomis siga l’espai escollit per acollir la vacunació massiva que té previst iniciar-se al mes d’abril en tota Espanya. Així ho han confirmat fonts municipals aquest mateix matí.

Com s’informava en l’última edició d’aquest periòdic, el govern local manejava quatre alternatives: la Sala Gomis, el CIM de Sant Rafel, el pavelló del poliesportiu i la UNED. Sembla que d’aquestes quatre propostes, Sanitat ha mostrat més interés per la Sala Gomis, demanant els plànols de la instal·lació, que ja han sigut remesos de manera immediata. La decisió definitiva podria arribar el pròxim dimecres, ja que responsables del pla de vacunació visitaran les instal·lacions. Sembla que aquest espai és el més indicat per acollir una campanya de vacunació de tals dimensions, i encara que s’han pensat ja diferents possibilitats faltarien concretar detalls de logística.

Cal destacar que el servei de Rehabilitació de l’Hospital d’Ontinyent que s’estava duent a terme en les últimes setmanes a la zona de la cafeteria de la Sala Gomis tornarà en els pròxims dies a la seua ubicació habitual al centre hospitalari.

Una altra qüestió important és el fet que la passada setmana el Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent havia comunicat a l’Ajuntament que en el cas d’Ontinyent s’establirien quatre equips de vacunació, però segons ha pogut saber aquest mitjà, ara estarien parlant de set equips que operaran de manera simultània. Cada equip estarà integrat per dos sanitaris d’infermeria i un administratiu. Açò suposarà que si la previsió era vacunar entre 400 i 500 persones al dia, ara es podrien arribar a quasi 1.000 persones.