Tretze seran, finalment, els Angelets de la Puríssima

Ha sigut un any en el qual s’han hagut de fer dues convocatòries per a escollir a la promoció d’Angelets de la Puríssima. Finalment seran 13 les xiquets i els xiquets que interpretaran el Cant dels Angelets, en honor a la Puríssima Concepció.

Els xiquets i xiquetes van realitzar dues proves prova públiques davant un jurat format per persones relacionades amb el món de la música, i presidit pel president de l’associació, Javier Reig, sent seleccionats finalment: Carlos Ureña Gandía, Paula Úbeda Gandía, Mar Molina Galbis, Lourdes Martínez Vidal, Lucía Carrasco Gandía, Alex Cucart Gramage, Natxo Alberca Palop, Leyre Aguirre, Almudena Cambra Pomar, Alvaro Cuenca Luján, Sofía Nadal Montés, Berta Galbis Revert i Carla Ferrero Gandía.

L’elecció es realitza entre els xiquets i xiquetes de la localitat que enguany han pres la seua Primera Comunió i es troben cursant 3r d’Educació Primària. Les i els seleccionats pregonaran la festa entonant les estrofes que daten de 1662, un cant que va ser distingit com a Bé de Rellevància Local i considerat una “joia musical valenciana”, després de romandre inalterat durant més de 3 segles.

Aquest dimecres l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, rebia les xiquetes i els xiquets seleccionats per l’Associació de Festes de la Puríssima per a entonar el ‘Cant dels Angelets’. En la recepció, també hi participaven la regidora de Festes, Àngels Muñoz; el rector-plebà de la parròquia de Santa María, Antonio Ferrando i una delegació de l’associació de Festes de la Puríssima d’Ontinyent encapçalada pel seu president, Javier Reig.