Un empresari d’Oriola compra Radio Ontinyent

Més de 90 anys després, des que Salvador Miquel posara en marxa l’estació d’emissions de radiodifusió EAJ 30 Radio Ontinyent, la família Miquel es desvincula del mitjà i traspassa la seua propietat al grup empresarial que dirigeix Baldomero Giménez.

La compra s’ha fet efectiva aquesta mateixa setmana (el dimecres) i ahir dijous era anunciada per la pròpia emissora a través de la seua pàgina web on Ana Garcia Miquel, fins ara la directora en els últims anys, ho confirmava.

La nova propietat està lligada també a un grup empresarial familiar d’Oriola vinculat a la ràdio des dels anys setanta del segle passat, quan van adquirir Radio Orihuela. L’empresa que ha adquirit Radio Ontinyent és propietària també de Radio Benidorm i Radio Elda, des dels anys 80, i també de Radio Dénia, adquirida en el passat mes de setembre. Amb la incorporació de Radio Ontinyent i Radio Xàtiva (que també ha estat adquirida en la mateixa operació), el grup empresarial suma 10 emissores en les províncies d’Alacant i València.

El nou director de Radio Ontinyent serà Baldomero Giménez Bernabé (en la imatge), fill del propietari Baldomero Giménez Garcia, i ja ha assegurat la continuïtat del projecte i de la plantilla. “El nostre interés és millorar, aportant la nostra experiència i comptemb amb tot l’equip. L’objectiu és crèixer”, ha manifestat.

Per la seua banda Ana Garcia Miquel ha llançat un missatge d’acomiadament a través de la pròpia emissora: “Hui finalitzen més de 90 anys junts, la família Miquel i Ràdio Ontinyent, però me’n vaig en la satisfacció de tot el que ha significat per a nosaltres, per a mi, tot aquest temps. Ser el mitjà de comunicació pioner i referent de la ciutat que la meua família tan va estimar ha sigut un vertader orgull i honor”, ha declarat.