Una cadena de supermercats crearà 18 llocs de treball a Ontinyent

L’Ajuntament d’Ontinyent col·laborarà en la creació de fins a 18 llocs de treball per part d’una cadena de supermercats de nova implantació a la ciutat. En concret, el departament de Promoció Econòmica replegarà les sol·licituds i informarà dels requisits per al procés de selecció des de dilluns 26 de setembre fins dimarts 4 d’octubre a les seues oficines de l’edifici CREC (Centre de Referència Econòmica de la ciutat, al C/Maians, 19, telèfon 962918227), havent-hi també informació al Portal d’Ocupació municipal: https://ontinyent.portalemp.com/

Entre els requisits apuntats per l’empresa es troben tenir més de divuit anys; residència en Ontinyent i els voltants; disponibilitat horària i territorial; Carnet de conduir B1 i vehicle; orientació cap al client; experiència en el sector; i una formació mínima en graduat escolar o educació secundària. Podran optar persones discapacitades amb certificació oficial de minusvalidesa superior o igual al 33% i discapacitat compatible amb els treballs propis d’un supermercat. Entre els llocs a cobrir, es troben especialment els perfils per treballar a carnisseria, xarcuteria, panaderia, reposador/a, caixer/a. La formació específica anirà a càrrec de l’empresa.

El regidor de Promoció Econòmica, Pablo Úbeda, explicava que “és una bona notícia que les empreses continuen veient atractiva la nostra ciutat per implantar activitats generadores de llocs de treball. En aquest sentit, des de l’Ajuntament continuarem estant al costat d’elles i donant-les suport des de diversos vessants, entre elles els serveis que oferim en l’Agencia de Col·locació Municipal”.

Cal recordar que en aquesta Agència de Col·locació, integrada al departament de Promoció Econòmica, s’ofereix a les empreses serveis d’intermediació laboral, amb gestió d’ofertes amb demandes per a cobrir llocs de treball; i de selecció de personal, amb preselecció de candidats d’acord amb el perfil sol·licitat per l’empresa. A més a més, també s’ofereixen serveis per als demandants d’ocupació, com ara orientació per a la inserció (amb assessorament professional per a millorar la seua ocupabilitat); informació (amb resolució de consultes relacionades amb el mercat de treball i l’oferta formativa); i formació, amb cursos i tallers pràctics sobre recerca d’ocupació i recursos per a millorar l’ocupabilitat.