Una matinal per a fomentar l’estima pels animals

L’estima pels animals, l’esport i la cultura s’han donat cita en la primera marxa Natural Greatness celebrada a Aielo de Malferit.

La matinal dominical començava a primera hora, amb una marxa de 9 km que portava els participants pel municipi i el seu entorn natural, per a tornar a l’empresa aielonera de pinsos per a un esmorzar popular.

La batucada esperava els participants en les instal·lacions de l’empresa marcant el ritme de la jornada i les ganes per compartir una jornada especial, es va imposar al fort vent que bufava.

Després, va arribar un dels moments més esperats, l’exhibició canina a càrrec de l’Associació d’Amics dels Gossos d’Aielo de Malferit. Una representació nodrida de tutors i gossos de tota classe, procedents de diverses poblacions, mostraven el treball fet a les classes d’ensinistrament. Comandats per l’entrenador, Hilario Valero López, el públic va poder admirar com són els entrenaments de disciplina i una exhibició d’habilitats i d’agility dels gossos més experts.

La matinal també va incloure jocs infantils, perquè els més menuts formaren part d’aquest esdeveniment social.

Una primera edició on es va deixar palesa l’estima i respecte pels animals i la importància de fomentar-la d’una manera col·lectiva.