Una nova víctima suma a 17 els morts per la pandèmia


Cal lamentar de nou la mort d’un veí d’Ontinyent amb Covid-19. En aquesta ocasió es tracta d’un home de 65 anys. Malgrat que les xifres oficials indiquen una millora en la situació de la ciutat d’Ontinyent, els contagis i els ingressos continuen produint-se.

Amb aquesta víctima ja seran 17 els morts provocats per la pandèmia a la ciutat. A l’actualització del dimarts només es registraven, de moment, 15 casos. Segons ha pogut saber aquest periòdic no s’ha comptabilitzat una de les morts de les quals informaven en el seu dia, ja que es tractava d’un ontinyentí usuari de la residència Solimar en l’Olleria. Un centre en el qual es va produir un brot que va afectar a més d’una desena de persones. Possiblement la mort d’aquesta persona s’ha comptabilitzat en les dades de l’Olleria, encara que el veí era d’Ontinyent i va ser soterrat ací.

A partir de hui Ontinyent relaxa les mesures restrictives. Caldrà esperar per a veure en les pròximes actualitzacions de les dades de Conselleria els efectes del pont i si relaxar les mesures pot provocar o no una reculada.