Vicent J. Sanz guanya el 26 Premi de Literatura Eròtica La Vall d’Albaida


Aquesta mateixa vesprada s’ha donat a conéixer el relat guanyador de la 26 edició del Premi de Literatura Eròtica La Vall d’Albaida. Vicent J. Sanz Guerrero, de Montaverner, ha sigut l’autor guardonat per l’obra ‘No puc viure sense tu’, escollit entre 35 obres presentades.

Vicent J. Sanz és arquitecte tècnic de professió, però manté una relació molt íntima amb la música i l’escriptura. Amb ‘No puc viure sense tu’, l’autor proposa fer un pas endavant amb l’erotisme, amb una història contada en segona persona, més íntima i directa, on planteja també diferents aspectes psicològics dels personatges. Per altra banda intenta contar les històries barrejant l’erotisme i l’humor, “cosa molt necessària en els temps que estem vivint” explicava Sanz, qui, a més d’agrair el premi, animava a tots els participants a continuar fent-ho en les pròximes edicions.

El Premi de Literatura Eròtica La Vall d’Albaida està convocat per la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida, amb la col•laboració d’Edicions Bromera.