Vox no es presenta i seran 6 les llistes a Ontinyent

Anit es tancava el termini de tancament per a presentar candidatures a les eleccions municipals del pròxim 26 de maig. La notícia d’última hora és la confirmació que VOX no presentarà llista a Ontinyent, a pesar de les hipòtesis que s’havien barallat a les últimes setmanes.

Finalment seran sis els aspirants a l’alcaldia encapçalant les seues respectives candidatures: Jorge Rodríguez, actual acalde que acaba d’abandonar el PSPV-PSOE i ho farà amb el seu propi partit independent, La Vall ens Uneix. Mercedes Pastor com a cap de llista del Partit Popular. Nico Calabuig al front de Compromís. Juan Revert com alcaldable per Ciudadanos. Sílvia Arques per Unidas Podemos. I també d’última hora es coneixia ahir que el PSPV-PSOE sí que farà llista per Ontinyent i que posarà al front de la mateixa a Margarita Llaudes, ex directora de l’Hospital d’Ontinyent i actualment gerent de l’àrea de salut Xàtiva-Ontinyent. Llaudes és de Canals encara que ha estat vinculada a Ontinyent professionalment en diferents etapes. La candidatura socialista també integra alguns membres de la militància local com Paco Guerra o Enrique Mollà i la tancaran Rebeca Torró i Jaime Peris.

Així les coses els sis candidats amb les seues llistes seran proclamats oficialment demà per la Junta Electoral de Zona una vegada revisada tota la documentació que s’ha presentat. Les candidatures començaran la seua carrera cap al saló de plens el pròxim 9 de maig a les dotze de la nit.