Ximo Puig anuncia una nova pròrroga de les actuals mesures contra la Covid-19

Les actuals mesures restrictives per frenar la tercera onada seran prorrogades. Així ho ha anunciat el president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, aquest cap de setmana abans de participar en la Comissió Executiva Nacional del PSOE-PSPV.

Previsiblement les mesures devien finalitzar el pròxim dilluns 15 de febrer, però per les paraules de Puig es preveu que s’amplien, almenys, dues setmanes més. Puig justificava aquesta decisió pel fet que encara que està baixant la incidència, la pressió hospitalària continua sent molt alta, així, “no veig que estem en situació de flexibilitzar les restriccions”.

Així continuarà tancada l’hostaleria, amb l’excepció dels establiments que tinguen servei de menjar per a portar. El comerç, exceptuant d’aquells considerats essencials, deurà tancar a les 18.00 hores. I els centres esportius continuaran tancats, exceptuant aquells on es duen a terme entrenaments i competicions de caràcter estatal. Al mateix temps, es preveu que continuaran les restriccions pel que fa a les reunions socials, prohibint els encontres en domicilis privats entre persones no convivents i a un màxim de dues persones, si no són convivents, en espais públics.