Xiquetes i xiquets d’Ontinyent participen en el primer ‘Ple Infantil’

Les xiquetes i els xiquets d’Ontinyent han participat aquest divendres en el Teatre Echegaray en el primer ‘Ple Infantil i Adolescència’, inclòs dins el procés d’elaboració del primer Pla d’Infància i Adolescència d’Ontinyent. Un projecte que ha estat encomanat per l’ajuntament d’Ontinyent a la Universitat d’Alacant. D’aquesta manera, els més joves de la ciutat han tingut l’oportunitat de compartir diferents inquietuds sobre aspectes concrets de la ciutat, com ara l’ús de la bicicleta, l’internet gratuït, les zones d’esplai o la neteja viària.

El Ple s’iniciava amb la introducció de la conta contes Almudena Francés, i les intervencions de l’alcalde Jorge Rodríguez; la regidora d’Infància i Adolescència, Katty Ushiña; el director de l’equip investigador del Departament de Sociologia de la Universitat d’Alacant, Raúl Ruiz; i de diversos xiquets i xiquetes que intervenien per plantejar a l’alcalde diferents inquietuds.

L’acte finalitzava amb el lliurament dels premis del concurs de dibuix dut a terme dins les accions del procés d’elaboració del “Pla d’Infància i Adolescència” i al qual han participat prop de 400 alumnes de 4 a 6 anys dels diferents col·legis de la ciutat. L’equip redactor del pla lliurava a l’alcalde un primer esborrany del document, els detalls del qual es faran públics pròximament.