fbpx

Caixa Ontinyent inicia el seu 140 aniversari activant el seu pla d’expansió

El pròxim 31 d’octubre Caixa Ontinyent celebrarà el seu aniversari donant inici a l’any 140 de la seua existència, una efemèride especial per a la qual ha activat l’expansió geogràfica prevista en el pla estratègic 2023-2025, aprovat recentment pel seu Consell d’Administració.

Alacant i Paterna seran les primeres ciutats que comptaran amb nova oficina de Caixa Ontinyent, mentre es gestiona l’obertura en altres localitats a les províncies de València i Alacant.

Cal destacar que l’aniversari de Caixa Ontinyent coincideix cada any amb la celebració del Dia Mundial de l’Estalvi, una curiosa coincidència històrica que únicament es dona en esta Entitat, ja que el I Congrés Internacional de l’Estalvi, celebrat a Milà en 1924, va declarar el 31 d’octubre de cada any com a Dia Mundial de l’Estalvi en tant 40 anys abans, en eixa mateixa data, s’havia emés una Reial orde aprovant els estatuts fundacionals de la Caixa, amb quatre finalitats bàsiques: assegurar la disponibilitat dels estalvis dels seus clients; invertir estos estalvis finançant activitats productives que dinamitzen l’economia de la zona; facilitar l’accés de totes les persones als serveis bancaris; i revertir els beneficis en actuacions d’interés comunitari. Unes finalitats que, ajustades a cada moment històric, s’han anat mantenint al llarg del temps.

Entitat de referència en la Comunitat Valenciana

Un dels objectius que contempla el nou pla estratègic és que Caixa Ontinyent es convertisca en una entitat de referència a la Comunitat Valenciana; de fet és l’única caixa d’estalvis de la Comunitat i l’única entitat financera amb seu a les comarques centrals valencianes. D’ahí el llançament del seu nou pla d’expansió i el reposicionament de la seua marca basats en cinc pilars bàsics: proximitat, sostenibilitat, digitalització, obra social i, en definitiva, compromís amb l’entorn.