fbpx

Creixen els allotjaments turístics privats a Ontinyent

Habitacions, apartaments sencers, cases a les zones més cèntriques o xalets al disseminat. Per a tots els gustos, necessitats i butxaques. Són les opcions que ofereix Ontinyent a aquells que vulguen visitar la ciutat i busquen un allotjament turístic, més enllà de les places en hotels o pensions.

Oficialment, hi ha una vintena d’habitatges turístics registrats a l’Ajuntament d’Ontinyent. Una desena és al nucli urbà, mentre que l’altra se situa al disseminat.

Algunes pertanyen a particulars que han decidit oferir el seu segon habitatge en aquest tipus de lloguer, però moltes altres formen part de societats o grans propietaris que acumulen fins a quatre habitatges a Ontinyent per a aquesta comesa. Curiosament, la gran part dels propietaris són persones estrangeres que o bé han decidit establir la seua residència a la capital de la Vall d’Albaida o simplement invertir en una activitat econòmica que cada vegada va estenent-se més.

Moltes d’aquestes cases que s’ofereixen com a turístiques es poden consultar en la plataforma per excel·lència en aquesta activitat, Airbnb. D’ací s’extrau que n’hi ha una vintena d’allotjaments a Ontinyent.