fbpx

Denuncien actes vandàlics en cases en ruïna

És una problemàtica denunciada en reiterades ocasions pel veïnat, però lluny de resoldre’s, va en augment. Es tracta de les cases del carrer Barranquet, que estan ubicades al costat de la caserna de la Guàrdia Civil i les veïnes i els veïns han fet saltar les alarmes. “Es tracta de cases abandonades en ruïna que tenen perill d’enderrocament, però el grup de menors que les fa servir no té en compte aquesta circumstància i fins i tot caminen per sobre de les teulades, per tant podria passar alguna desgràcia”, explica un dels veïns d’aquesta zona del Llombo.

Aquesta situació s’agreuja en temps de pandèmia, ja que els joves que accedeixen a aquests immobles ho fan sense mascareta, segons els testimonis del veïnat. “Estem vivint un moment de pandèmia molt greu, estan fumant i bevent i no porten mascareta. Sembla que a ningú no l’importa aquesta situació, a excepció de les persones que residim en aquest carrer”, afegeixen els residents.

PEDRES I BOTELLES AL CARRER
Fa uns dies es produïa un incident que agreuja la situació i és que els joves que han entrat a aquestes cases “forçant els cadenats i cadenes que s’havien posat van llançar pedres i botelles al carrer, amb el perill que això suposa, ja que passava un home en aquell moment pel carrer. És intolerable”.
Per totes aquestes raons, el veïnat de la zona del Barranquet ha volgut denunciar aquests fets i fa una crida a les autoritats perquè es resolga aquesta problemàtica. “La policia ha vingut en diferents ocasions, però els joves s’escapen per la part de darrere, tot i que ho advertim als agents”, afegeixen.

Les pintades que van aparèixer en les façanes de les cases fent una crida a què les enderrocaren i a la perillositat que reverteixen és un altre símptoma que posa de manifest el malestar de les veïnes i els veïns que pensen que, gota a gota, s’ha fet vessar el got. Ara esperen una actuació contundent per part de l’administració local i també de les forces de seguretat per tal de solucionar aquesta situació.