fbpx

Dues actuacions de Masters Ballet premiades al Dance In Action

L’escola de dansa, Masters Ballet, ha competit hui amb la modalitat Hip-Hop al VII campionat Dance In Action, el qual s’ha celebrat hui a la Vall d’Uixó, Castelló. L’escola ha sigut premiada amb dues actuacions de la categoria junior: un 3r premi per al duo Girls on the floor, d’Ingrid Lucea i Rosa Micó, i un 2n premi per al grup Jackson.

Sis grups de diferents categories de ballarins i ballarines de l’acadèmia han passat pel gran escenari que ja era tradició trepitjar abans de la pandèmia. A més, després de dos anys sense competició, a aquesta edició han actuat un total de 42 grups i 364 ballarins. Així, ha estat un esdeveniment totalment consolidat, molt atractiu per al públic i, a més, solidari.

Com cada any, els beneficis obtinguts gràcies a la venda d’entrades es destinen completament a l’Associació contra el Càncer de la Vall. D’aquesta manera, s’ha aconseguit recollir 2.590 € per una bona causa. Amb tot allò, la nova edició de la competició ha estat plena de solidaritat, coreografies, diversió i molt bones puntuacions per a l’escola de dansa ontinyentina.