fbpx

Els col·legis Bonavista i Martínez Valls voten hui per la jornada continuada

Els col·legis públics Bonavista i Martínez Valls es troben hui immersos en les votacions per a decidir si apliquen o no la jornada continuada en els seus centres a partir del curs 2018-2019.

Els mares i pares (o tutors legals) d’aquests dos col·legis voten al llarg de la jornada de hui si el pròxim curs les classes es concentren de 9 a 14 hores.

Segons informen des de la Conselleria d’Educació, les taules de votacions hauran d’estar obertes un mínim de deu hores i un màxim de 14 pel que, la votació -que ha començat entre les 8.30 i les 9 h- finalitzarà entre les 19 i les 23 hores. Els resultats provisionals de la Comunitat Valenciana i per províncies es faran públics al llarg de la vesprada de demà, dijous.

És necessari obtenir el 55% dels vots favorables de la totalitat del cens perquè el resultat siga favorable a la modificació de la jornada.

L’any 2017, tant el CEIP Martínez Valls com el Bonavista, ja van votar per la jornada continuada, de la mateixa forma que ho van fer altres 5 centres públics i concertats de la ciutat.