Empreses i entitats poden inscriure’s al Fòrum d’Ocupació del Campus d’Alcoi de la UPV fins al 24 de febrer

Torna el Fòrum d’Ocupació – Job Talent al Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València (UPV) el dijous 30 de març. Les empreses i entitats interessades poden inscriure’s fins al 24 de febrer a través del mail jobtalent@epsa.upv.es i del telèfon 966 528 552. El Fòrum d’Ocupació reuneix en un mateix espai a empreses i entitats que busquen talent universitari en Administració i Direcció d’Empreses, Informàtica Industrial, Robòtica o diferents enginyeries.
Els estands de les companyies poden conéixer en persona als estudiants i veure ‘en directe’ les competències i habilitats que posseeixen. Com a novetat, el Fòrum d’Ocupació comptarà amb un joc de rol en viu per a la captació de talent. Es tracta d’una activitat nova de selecció de talent, amb instruments d’observació que ajuden les empreses a millorar equips humans i entrenar-los en l’acompliment de grups afrontant reptes i desafiaments.
Aquest joc de rol en viu és a càrrec de Despertalia, empresa que ha treballat en la selecció de personal de HP, Netflix o Adidas.
Les empreses participants també comptaran amb un estand propi en l’espai principal del Fòrum d’Ocupació: el Pavelló Esportiu de l’Edifici Georgina Blanes. En aquests estands, les empreses poden augmentar la seua visibilitat, entre la comunitat universitària, rebre currículums o conéixer de primera mà als estudiants. Un altre dels avantatges de participar en aquest Fòrum d’Ocupació és la projecció d’un vídeo de cada empresa en el propi fòrum.
Els presentadors d’aquesta edició seran els còmics i ‘influencers’ María Zamora i Cabrafotuda. L’esdeveniment compta amb l’organització del Servei Integrat d’Ocupació de la UPV i amb el patrocini de l’Ajuntament d’Alcoi, Àgora, la Diputació d’Alacant i el Servei Valencià d’Ocupació – LABORA.