fbpx

Juan Roig regala un nou pavelló esportiu al col·legi La Concepció

El president de Mercadona, Juan Roig, ha decidit finançar, a través d’una de les seues Fundacions, la construcció d’una nova infraestructura en la ciutat, concretament, la d’un pavelló esportiu multiusos que s’ubicarà en els terrenys del col·legi La Concepció, en l’avinguda de Sant Francesc. El principal accionista de Mercadona va ser alumne d’aquest centre ontinyentí en els anys 60, on va ser internat per a cursar quint i sext de batxillerat.

En juny del 2017, Juan Roig va assistir a una jornada commemorativa al col·legi on se celebraven els 50 anys de la seua promoció. Pot ser fora en aquesta visita quan va decidir regalar al seu centre educatiu aquesta nova infraestructura. El pavelló poliesportiu serà una instal·lació amb pista per a la pràctica de diferents esports: bàsquet, futbol sala, handol i tindrà, a més de la superfície esportiva, vestuaris i grades per al públic.

El projecte està valorat en 1,7 milions d’euros i compta amb un equip tècnic ontinyentí. L’edifici s’adaptarà a l’orografia del terreny pel qual serà un pavelló semisoterrat. S’ubicarà en el primer camp de futbol del centre educatiu.

El projecte podria materialitzar-se en un any i ser una realitat en la primavera del 2019. Per ara, ja s’ha presentat a l’Ajuntament les corresponents sol·licituds per a la llicència d’obres.

El pavelló portarà el nom de Fernando Rubio Gimeno, íntim amic de Juan Roig i company d’aquest en la seua etapa a Ontinyent. Rubio va morir en un tràgic accident.