La Fira de tendes, tapes i rock arriba amb 9 concerts i 60 establiments

La novena edició de la Fira de Tendes, Tapes i Rock arribarà a Ontinyent el pròxim cap de setmana (10, 11, i 12 de juny) després de l’aturada pandèmica dels dos últims anys. La iniciativa, en paraules del regidor de Promoció Econòmica, pretén “consolidar la ciutat d’Ontinyent ja no sols com una capital comercial i gastronòmica, sinó com un punt d’atracció important per als pobles de la Vall d’Albaida i comarques veïnes”.

La fira s’ubicarà el carrer José Iranzo, des de Pio XII fins a l’avinguda Albaida, mentre que la zona de concerts i tapes tindrà lloc a l’esplanada del recinte firal. En total, hi haurà seixanta establiments, quaranta-cinc de comerç i serveis i quinze d’hostaleria. Així de divendres de vesprada, a partir de les 18:30 h, i dissabte i diumenge al llarg de tot el dia, estaran oberts al públic tots els establiments de sectors com la moda, esports, calçat i benestar, entre altres.
A més a més, per completar l’oferta comercial també es podrà gaudir de les actuacions musicals de nou bandes de la zona. Segons ha avançat Úbeda, el divendres serà el torn de Salida Band (20 hores), Mimi y Los trileros (22 hores) i Black Band (00 hores); dissabte de Scram Letal (13:15 hores), Cirugía (19:30 hores) , Supersonics (21:30 hores) i The velvet rock band (23:3 hores); mentre que diumenge hi haurà dues actuacions musicals, Star On Years i el Grupo Eñe (20 hores).

L’acte de presentació que ha tingut lloc al Recinte Fira ha comptat amb la presència de Úbeda, la regidora d’Igualtat, Natàlia Enguix, qui ha avançat que la fira comptarà amb un punt violeta, les presidentes de les dues associacions de comerç de la ciutat, Ana Ferrero (Comerç In) i Marisa Bernabeu, mentre que per part dels hostalers hi ha estat el secretari d’AVAL, Toni Pérez.