fbpx

Lemons: “tenim molta música per oferir”

Guillem Morant, Nacho Albert, Ivan Belda, Víctor Bonastre, Pablo Morales i Marc Revert, sis joves amb gustos diferents ben diferenciats, han decidit tirar endavant el projecte musical de ‘Lemons’, una idea que, segons conten, va començar quan Víctor Bonastre, percussionista, va coincidir amb Guillem Morant, veu i guitarra, quan aquest es decidia a gravar una cançó que ell mateix havia compost.

Ha estat així, gràcies a la gran varietat de gustos musicals que es troben al local d’assaig de ‘Lemons’, que aquest grup ofereix la possibilitat de preparar un repertori “a la carta”, adaptant-se als estils amb què el públic es trobe més a gust. No obstant això, tot i que als sis components “ens agrada fer versions, ens agradaria arribar a fer un concert únicament amb les nostres cançons, saber que la gent ve a veure’ns perquè vol sentir el que fem”.

Sent un grup jove, amb membres d’entre 14 i 19 anys, els ‘Lemons’ han fet sonars els seus instruments a diferents esdeveniments privats i festivals com el ‘Glop Beer Festival’, organitzat a la ciutat d’Ontinyent. Tenint en compte les edats dels components del grup, els músics veuen una possibilitat de futur en què hui en dia troben un inconvenient, “al ser més menuts la gent no s’atreveix a apostar per nosaltres, però tenim molta música per oferir”.