Més suport al comerç local davant la Covid-19

L’Ajuntament d’Ontinyent s’acollirà a la convocatòria d’ajudes autonòmiques publicades aquest dimecres per la Generalitat Valenciana, per donar suport a accions d’impuls al comerç local ja executades davant la Covid-19, per import de fins al 90% de les despeses justificades, amb un màxim de 300.000 euros.

El regidor de Promoció Econòmica, Pablo Úbeda, valorava positivament la convocatòria realitzada des de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, i destacava que l’Ajuntament “no va a perdre cap oportunitat d’aconseguir suport econòmic davant les despeses fetes als últims mesos des del consistori per reactivar l’economia local. L’esforç ha estat i continua estan important, i anem a estar atents a totes les possibilitats de finançament que òbriguen les administracions superiors”, assenyalava.

En aquest sentit, Úbeda posava en relleu el volum del pla “Tornem Junts”, que es va posar en marxa en abril per mobilitzar un total de 8 milions d’euros abans de final d’any, incloent-hi pel que fa al sector de comerç, hostaleria i serveis la posada en marxa de la campanya “Queda’t a Ontinyent, compra a casa”. Al marc d’esta campanya, al seu torn s’inclou la distribució dels xecs consum “Tornem Junts” als quals l’Ajuntament destina 500.000 euros de fons municipals de manera directa.

Pablo Úbeda explicava que “estes i altres accions desenvolupades no podien esperar que les administracions superiors articularen ajudes. Les vam executar el més ràpidament possible, i ara esperem que el Govern d’Espanya i la Generalitat Valenciana complisquen amb els anuncis d’impuls a l’economia i suport als municipis, i puguem accedir a ajudes i subvencions per repartir l’esforç que fins ara hem realitzat administracions locals com la nostra”, concloïa.