Ontinyent s’integra en l’Associació Valenciana de Municipis de Recollida Porta a Porta

L’Ajuntament d’Ontinyent s’ha integrat a la nova Associació Valenciana de Municipis de Recollida Porta a Porta, una entitat que es constituía aquest dimarts a Alzira en una Assemblea General Fundacional de la que participaven 36 municipis, (22 d’ells a través de les mancomunitats de l’Alt Túria, la Canal de Navarrés i la Ribera Alta).

La regidora de Sostenibilitat, Sayo Gandia, acudia a l’assemblea fundacional a la qual era designada com a vocal d’esta nova entitat, que té com a objectius promoure i difondre aquest model de recollida selectiva. Entre les primeres activitats de l’entitat hi haurà una trobada a Mallorca per reunir-se amb representants del govern balear i de diversos municipis de les ïlles amb experiència en la implantació d’aquest sistema.

Sayo Gandia tenia paraules d’agraïment per al President de la Mancomunitat de la Ribera Alta, Txema Peláez, “per impulsar una iniciativa com aquesta, que pot servir d’impuls i ajuda als municipis participants de cara a complir amb la Llei de Residus”, manifestava.