fbpx

Orlando Ortega estarà present al 50 aniversari del CAVA

Orlando Ortega, medallista olímpic arrelat a Ontinyent, tornarà a la capital de la Vall d’Albaida el pròxim 28 maig amb motiu del 50 aniversari del club d’atletisme CAVA Ontiyent-Stock Logistic. L’acte central d’aquesta efemèride serà una Meeting Internacional en la pista municipal d’Ontinyent. La prova està inclosa dins del calendari de la Real Federació Espanyola d’Atletisme (RFEA) i serà de nivell Internacional II, per la qual cosa s’espera la participació d’un bon grapat d’esportistes estrangers. Segons avançava el president del club, Vicent Revert, en la competició participaran atletes procedents de Republicana Dominicana, Equador, Tenerife i d’arreu de la Comunitat Valenciana, entre altres. Molts d’aquests es troben competint aquest cap de setmana al Campionat Iberoamericà d’Atletisme celebrat a la Nucia, per la qual cosa aprofitaran l’estada per després participar a Ontinyent.

Ortega ja ha confirmat la seua presència al club. Les proves començaran a les 18 hores i, abans s’han organitzat una sèrie de reconeixements als diferents presidents que ha tingut el club, entrenadors, atletes internacionals que han portat la samarreta del club, així com persones vinculades al CAVA que han fet possible el seu creixement en els últims anys.

Per a participar en la competició, ho podran fer aquells atletes que ho sol·liciten i siguen admesos per l’organització. La inscripció es farà a través de l’EXTRANET de la RFEA i estarà limitada al següent nombre d’atletes per prova: 110 tanques, 100 tanques, 100, 200 i 400; 16 atles, 1.000, 1.500 i 3.000; 16 atletes, llargada i martell 12 atletes. En finalitzar les proves hi haurà premis econòmics per a les tres millors marques per taula internacional en categoria masculina i femenina. Els premis seran de 500, 300 i 200 euros. El regidor d’Esports, Òscar Borrell, anunciava que el ple de l’Ajuntament ha aprovat una subvenció de 12.000 euros per al club que es distribuiran en totes les activitats al llarg de l’any, incloent-hi el Meeting.

4 pòdiums als provincials SUB18

Els s atletes del CAVAOntinyent-Stocklogistic tornaren a tindre una agenda carregada de competicions, tant en ruta com en pista, el passat cap de setmana. Les competicions en pista començaren a Petrer, on Roger Pla aconseguia el tercer lloc al provincial d’Alacant als 800 llisos sub18 amb 2’14”50, mentre que a Torrevieja, també en sub18, José Rubio era segon provincial amb 7’04”16. A València, es va disputar el provincial sub18, en el que Eva Tormo obtenia el segon lloc en salt d’alçada amb 1’51 metres, Núria Cañete també era segona als 400 tanques amb 1’19”17 i llançava 14’50 metres en javelina, mentre que Ruben Revert era tercer als 800 llisos amb 2’10”49.

Pel que fa a les proves de ruta, va destacar la Carrera José Antonio Redolat disputada a València, en la que Óscar Francés assolia el tercer lloc en la categoria junior-promesa i Nacho Pastor arribava el 15 de la classificació general, mentre que a la Pujada a la Font Freda d’Atzaneta d’Albaida va participar Fernado Gandia.