Ontinyent sorteja 6.000 euros en targetes regal per a promocionar els seus comerços i serveis

“Una campanya per continuar potenciant el comerç, l’hostaleria i els serveis d’Ontinyent, per arribar a les ciutats veïnes i seguir sent pol d’atracció comercial i gastronòmic”. Així definia Pablo Úbeda, regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, la nova campanya ‘Ontinyent, Indiscutiblement (per a comprar, menjar i disfrutar)’, que repartirà 6.000 euros en targetes regal entre la clientela dels 226 establiments locals participants.

El regidor presentava aquest dimecres la campanya, acompanyat per diversos representants de les associacions de comerç, hosteleria i serveis de la ciutat, que col·laboren en la campanya. Dins d’aquesta, es realitzarà un sorteig de 50 targetes regal de 120 euros entre les persones que realitzen compres o consumicions per import igual o superior a 20 euros en comerços o serveis, o 10 euros en forns, pastisseries, quioscs, hostaleria i restauració, entre el 5 i el 29 de maig de 2022.

Pablo Úbeda incidia en què “Ontinyent s’ha convertit en un centre important de compres i gastronòmic, amb gran varietat d’establiment de tot tipus. Sóm un pol d‘atracció i volem seguir sent-ho i atraure cada volta més veïnat d’altres pobles i ciutats que ens visiten, no sols de La Vall d’Albaida sinó de municipis com ara Xàtiva, Alcoi, Canals, L’Alcudia de Crespins, Muro, Cocentaina, Moixent o Banyeres”.

Les persones consumidores hauran de introduir les seues dades personals i les de la compra en la web de la campanya: www.ontinyentindiscutiblement.com per poder entrar al sorteig. No hi ha límit de participació, i  es podran introduir tots els tiquets que es desitge. El dia 30 de maig es realitzarà un sorteig aleatori mitjançant una aplicació informàtica que extraurà els 50 números premiats més 50 números addicionals que conformaran la llista reserva El termini màxim per a realitzar compres o consumicions amb la targeta regal serà fins el 31 de juliol de 2022.

La presentació comptava també amb la presència de representants de les diverses associacions de comerç, hosteleria i serveis que participen a la campanya: Marisa Bernabeu (SOC Ontinyent); Toni Pérez (AHVAL), Jordi Vidal (ACIS Sant Rafel) i Ana Ferrero (Comerç IN), qui intervenia en nom d’aquest conjunt d’entitats per posar en valor “el volum d’una iniciativa plena d’atractius a la que participen més de 220 establiments” i per animar a la població d’Ontinyent i les localitats veïnes a fer les seues compres a la ciutat.