Resistirem? El Club Barcella debat sobre el futur immediat

La musiqueta del ‘Resistiré’ del Dúo Dinámico ens va acompanyar durant aquells primers mesos de pandèmia. Mesos de confinament i d’ERTES, de tancament inicial de moltes activitats econòmiques i d’inici d’una llarga travessia que ens ha portat aquesta setmana a un nou confinament encobert.
Amb l’hostaleria tancada des de fa dues setmanes pel confinament perimetral d’Ontinyent i les dues més que venen per davant per les noves directrius aprovades per la Generalitat. Amb un comerç que ha de tancar abans de les 18 hores. Amb la petició de toc de queda avançat per a les 20 hores (encara que el govern central ho ha rebutjat de moment). Amb una estadística galopant de casos i contagis, de pressió hospitalària i de morts.

Amb la suspensió de pràcticament tota activitat cultural, festiva, lúdica o social, l’economia més domèstica, la de les petites i mitjanes empreses, la dels serveis del dia a dia, ho està passant malament. Quin és el futur més immediat? Resistirem? Tindrà múscul l’economia local per a suportar aquesta nova situació extrema?

Per a parlar, enraonar, reflexionar, intercanviar opinions i propostes sobre aquest tema, el Club Barcella obrirà les seues portes de nou aquesta nit a les 21 hores. Ho farà des de la pàgina Facebook d’El Periòdic d’Ontinyent. Emetent des de l’hotel Kazar convertit en plató televisiu. Comptarà com a convidats a representants de la nostra economia local, de les nostres empreses. Jordi Martínez, president d’AHVAL; Salva Palau, de la Immobiliària Kapitalia; Melissa Mora, de l’establiment Hula-Hoop i Jordi Tortosa de l’agència de viatges Màgic Travel.