fbpx

Ontinyent lliura les claus de la residència municipal per a estudiants universitaris

La residència municipal d’estudiants universitaris del barri de la Vila ja té nous ocupants per al curs 2023-2024.
Aquest dijous, els regidors d’Educació, Ferran Gandia, i Joventut, Àlex Borrell, lliuraven les claus de la residència a l’alumnat beneficiari i els seus familiars.

Gandia i Borrell, acompanyats per la tècnica d’Educació, donaven la benvinguda a l’alumnat i destacava el positiu impacte de la residència en la dinamització de l’activitat al barri de la Vila, valorant davant l’alumnat “les possibilitats de gaudi de serveis, oci o activitat cultural que ofereix Ontinyent als i les joves que aposten per formar-se a la ciutat”. Els i les estudiants que rebien les claus rebien les pertinents explicacions sobre el funcionament de la residència i sobre el repartiment i ús de les diferents estances.

La residència d’estudiants de la Vila és un immoble municipal ubicat al carrer Trinitat reformat pel consistori amb plans d’ocupació. L’edifici consta de 300 m² de superfície repartida en planta baixa i 3 altures amb un total de 8 habitacions i estudis, 4 salons-menjador equipats amb cuina office i 4 banys, a més d’una bugaderia i una terrassa. La residència amb un preu de renda mensual de 80 € compta amb un complet joc de mobiliari i electrodomèstics com ara televisors, rentadores, vitroceràmica, forns elèctrics i microones o neveres.

Borrell i Gandia coincidien en destacar que a més del benefici que suposa per a l’alumnat accedir en condicions avantatjoses a aquests habitatges, la ubicació de la residència al centre històric permet rejovenir i dinamitzar està part del barri de la Vila.