fbpx

L’Agrupació artística d’Ontinyent obrirà la programación cultural de la tardor

La programació cultural municipal de la tardor s’iniciarà el pròxim 23 de setembre amb la representació de ‘Pa, oli i crisis’, a càrrec de l’Agrupació artística d’Ontinyent, al Teatre Echegaray. Una obra de Rafael Calvo que conta en clau d’humor com es la vida en temps de cris. El 6 d’octubre, en el mateix escenari i dins dels actes del 9 d’Octubre, arribarà la jove cantant María Bertomeu, “qui està despuntant i s’ha convertit en un nou referent de la música tradicional valenciana”, explicava el regidor de Cultura, Àlex Borrell. La setmana següent, divendres 13 d’octubre, també a l’Echegaray, serà torn per al recital de Sarsuela i Òpera ‘Immortal’. Diumenge 22 d’octubre serà el dia de l’actuació de Luis Piedrahita, el cap de cartell, amb ‘Es mi palabra contra la mía’ i el 29 d’octubre arribarà l’espectacle ‘Cube’, de JM Gestión Teatral.

En novembre, dins la mostra de titelles comarcal, divendres dia 10 es posaran en escena dos espectacles, ‘El Circo de los Valientes’, de matí i ‘Estación Paraíso’, de vesprada. Divendres 17 de novembre, divendres de Fira a Ontinyent, el Teatre Echegaray acollirà un espectacle d’homenatge al ‘Titi’, que baix el títol ‘Libérate’, “de segur que alegra especialment als nostres majors actius”, assenyalava el regidor. Xarop Teatre representarà diumenge 26 de novembre ‘Mai plou a gust de tots’, en la Sala Gomis; i en desembre les representacions seran de màgia i dansa: La visita del mag Nacho Diago dins la gira d’Escalante tindrà lloc diumenge 10 de desembre; i el punt final el posarà un espectacle de dansa el 15 de desembre amb la participació de l’ontinyentí Javier de la Asunción: ‘El archipiélago de los Desastres’.

Àlex Borrell recordava que a aquesta programació s’ha d’afegir altres activitats previstes per diverses entitats de la ciutat, com els concerts de Santa Cecília de les Bandes, espectacles homenatge a Nino Bravo, el tercer i quart concert de l’Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent o l’espectacle de que la companyia Ars Lirica està preparant per a les festes de la Puríssima. Les entrades per als diferents espectacles es podran adquirir a la web www.caixaontinyent.es, a la Casa de cultura del Palau dels Barons de Santa Bàrbara o en taquilla 1 hora abans de cada espectacle.