fbpx

Un holding andalús es queda amb el polígon industrial de Colortex

Resolució a la compra de les instal·lacions del complex industrial on s’ubicava el grup Colortex. Finalment, l’empresa que va resultar la guanyadora de la subhasta és Doble J de Inversiones 2017 S.L. Es tracta d’una societat de Montilla (Còrdova), que té per objecte: la promoció, construcció, parcel·lació, compra, venda i arrendament de tota mena de finques, rústiques i urbanes, lliures o acollides a la protecció oficial, així com la gestió , serveis i estudis agrícoles, cinegètics.

Segons fonts municipals, representants de la matriu d’aquesta empresa, Rioma, s’han presentat a l’Ajuntament d’Ontinyent, però encara no hi ha cap document presentat per iniciar la urbanització i la recuperació d’aquesta àrea industrial, que suma 100.000 metres quadrats.

L’activitat del que al seu dia van ser les empreses Colortex i Colortex 1967, i que després s’han transformat en Bleachont i Ontinyent d’Estampats i Recobriments (OER), ocupa al voltant del 40% de l’espai de totes les instal·lacions industrials que han passat a les mans de la companyia andalusa.

Una de les singularitats de la nova empresa propietària és que la matriu és una firma tèxtil andalusa. A Rioma creen, editen i fabriquen tèxtils de tapisseria, decoració i confecció per a la llar. Compta amb més de 25 anys d’experiència, tant al mercat espanyol com a l’internacional. La filial Doble J d’Inversions S.L. centra la seua activitat al sector de la construcció i de la promoció urbanística, que és on té cabuda un possible projecte de futur per reurbanitzar i restaurar aquesta zona industrial d’Ontinyent.