fbpx

Ultimen els treballs per obrir al trànsit la passarel·la de la CV-81

Els operaris de les obres de construcció de la rotonda de Torrefiel treballen sense descans per complir amb els terminis previstos. Així, aquesta setmana s’estan ultimant els treballs de col·locació de la nova rampa que connectarà amb la passarel·la que creua la CV-81 i que permetrà l’accés a persones amb mobilitat reduïda i a ciclistes, de camí a l’IES l’Estació, l’estació de ferrocarril i el Cementiri Municipal. Cal recordar que s’han substituït els graons d’accés a la passarel·la per una rampa amb un desnivell màxim del 8%, tal com informaven des de Conselleria al moment de la presentació de les obres.

Segons han informat des de l’empresa constructora, Guerola Transer SL, “si no hi ha problemes d’última hora, es compliran les previsions previstes”, que suposaria “l’obertura al trànsit de vianants de la passarel·la aquesta setmana”, manifesten. Actualment, els treballadors es troben col·locant la nova rampa a la passarel·la ja existent, “ara quedaria formigonar i netejar”, manifesten.

La intenció des del primer moment en què van arrencar les obres de construcció de la rotonda de Torrefiel i adequació dels seus accessos i voltants és que la passarel·la estiguera a punt “per a l’inici del curs escolar en l’IES l’Estació, que serà el proper 10 de setembre”. Una vegada finalitzada aquesta segona fase de les obres, segons el calendari previst, s’iniciarà la 3ª i última fase i s’espera que la rotonda s’obri al tràfic “a la fi de setembre”.